Een unieke cultuur met
eeuwenoude tradities

Gezellige dorpjes en
een subtropisch klimaat

Mooie stranden en kristalhelder zeewater

Ongerepte natuur en magische
‘sculptured’ bergen

Heerlijk authentiek
"Sardijns" eten

Vervoer naar en op Sardinië: vluchten - auto huren - ferry

Op vakantie naar Sardinië? Bij Go-Enjoy Sardinia regelt u ook eenvoudig het vervoer naar Sardinië én het vervoer op Sardinië: vluchten - auto huren - ferry

De beste manier om Sardinië echt te verkennen en de mooiste plekken te ontdekken is met eigen vervoer. En natuurlijk via de diverse excursies die wij aanbieden. Het openbaar vervoer is redelijk geregeld maar kost veel tijd.

Vliegen

Er zijn verschillende mogelijkheden om dit prachtige eiland te bereiken. Tegenwoordig kun je relatief goedkoop met een low budget vliegmaatschappij naar Sardinië vliegen. Dagelijks landen er vliegtuigen op de luchthavens Alghero, Olbia of Cagliari die vertrekken vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf (Weeze), Keulen, of Brussel (Charleroi). Houd er wel rekening mee dat de prijzen bij de low budget vliegmaatschappijen soms dagelijks kunnen variëren.
Lees meer

Met eigen auto of camper overvaren

Het is natuurlijk ook mogelijk om met uw eigen auto of camper naar Sardinië te reizen. De dichtstbijzijnde haven om naar Sardinië over te varen is Genua (vanuit Utrecht circa 1200 km). Maar ook vanuit het iets verder in Italië gelegen Livorno (1350 km) varen dagelijks veerboten met als aankomsthaven Golfo Aranci of Olbia. Een overtocht vanuit Frankrijk of Italië neemt over het algemeen 5 tot 12 uur in beslag. Dit is afhankelijk van de ferry maatschappij en of u overdag of ’s nachts overvaart. Bij het boeken van een nachtvaart is het sterk aan te raden ook een cabine te reserveren. U komt dan fris en uitgerust aan op uw vakantiebestemming.
Lees meer