Een unieke cultuur met
eeuwenoude tradities

Gezellige dorpjes en
een subtropisch klimaat

Mooie stranden en kristalhelder zeewater

Ongerepte natuur en magische
‘sculptured’ bergen

Heerlijk authentiek
"Sardijns" eten

Ontdek Sardinië met Go-Enjoy Sardinia

Op vakantie naar Sardinië? Boek bij Go-Enjoy Sardinia uw accommodatie of excursies en beleef een onvergetelijke vakantie!

Ontdek de prachtige witte zandstranden, de helderblauwe zee, ontelbare baaien, ongerepte overweldigende natuur, magische ‘sculptured’ bergen, gezellige dorpjes, een zeer gastvrije bevolking en niet te vergeten het overheerlijke eten!

Al onze accommodaties zijn in de Gallura, een streek in Noordoost Sardinië. Hier vindt u ook de beroemde Costa Smeralda (Smaragdkust).

Met een combinatie van persoonlijke service en een beeldschone omgeving zorgen wij voor een heerlijke vakantie!

Een persoonlijk welkom, het, ter plaatse, organiseren / regelen van excursies, beantwoorden van vragen, het geven van tips etc., behoren dan ook allemaal tot de service van Go-Enjoy Sardinia!

Landschap Sardinië

Heeft u al gevonden wat u zoekt? Dan kunt u een reservering maken door het boekingsformulier in te vullen. Wij checken vervolgens voor u of de accommodatie of de excursie nog beschikbaar is. Is dit het geval dan ontvangt u een bevestiging van de boeking.

Wilt u graag meer informatie over de accommodaties of de excursies? Stuur een mail naar info@go-enjoysardinia.eu met uw vragen en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Ook voor overige vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen per telefoon of per email. Maar wellicht kunnen we u direct helpen via onze veel gestelde vragen.

 

Met vriendelijke groet,

Het Go-Enjoy Sardinia team

 

logo

 

Tel.nr. 0031-650734443 b.g.g. 0039-3928616901

Email: info@go-enjoysardinia.eu

Korenstraat 25
7908 MV Hoogeveen

KvK: 52273601