Een unieke cultuur met
eeuwenoude tradities

Gezellige dorpjes en
een subtropisch klimaat

Mooie stranden en kristalhelder zeewater

Ongerepte natuur en magische
‘sculptured’ bergen

Heerlijk authentiek
"Sardijns" eten

Reviews Wijnen van de Gallura

Deze excursie heeft 6 reviews van onze gasten ontvangen met een gemiddeld cijfer van een 9.2!

 • “De mensen van Go-Enjoy Sardinia zijn fantastisch, ze hebben service hoog in het vaandel en maken je vakantie echt een succes!”

  Fam. Verkerk (met gezin, kinderen 12 jaar en ouder)
  “Sardinië is een prachtig land. Geen massa toerisme met prachtige rustige strandjes aan een zee van ongekende schoonheid.
  Giuseppe en Joanna van Go-Enjoy Sardinia zijn fantastisch. Niets is te veel, hebben service hoog in het vaandel en maken je vakantie echt een succes.
  De kook workshop is absoluut uniek. Heerlijk gekookt (half biggetje in de houtoven) en zelf pasta gemaakt. Dit alles in aangenaam gezelschap.
  De minicruise is prachtig als het gaat om de prachtige zee. De lunch was prima en het gezelschap beperkt.
  De kapitein meende echter zijn (goochel) kunstjes continu te moeten laten tonen. Hij was nogal nadrukkelijk aanwezig. Je moet er van houden. Wij niet..
  Overall een geweldige vakantie gehad in het Pulicinu appartment met prachtig uitzicht over Baja Sardinia zittend onder de olijfboom.
  We hadden het "geluk" geen buren te hebben tijdens onze vakantie en hadden alle ruimte.”

  Accommodatie: Appartementen Pulicinu 8
  Excursie: Kookworkshop 9
  Excursie: Wijnen van de Gallura 8
  Excursie: Minicruise La Maddalena 6
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 9
 • “Sardinië is een prachtig eiland”

  Charlotte (met vriend(in)/familielid/collega)
  “Het was een prima vakantie. Sardinië is een prachtig eiland, de realiteit is mooier dan de brochure.
  Er is voldoende te doen, een prachtig strand, mooie dorpjes om te bezoeken.
  De service en begeleiding van Go-Enjoy Sardinia is gewoon goed. Betrokken en zeer service gericht.
  Een aanrader.
  Het appartement is basic en voldoet, er is tevens een privé zwembad bij. Hartstikke fijn om even een frisse duik te nemen en lekker te relaxen.”

  Accommodatie: Appartement Enza 7
  Excursie: Minicruise La Maddalena 10
  Excursie: Wijnen van de Gallura 9
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 9
 • “Wat een enthousiasme bij Go-Enjoy Sardinia. Altijd paraat voor elke vraag”

  Cees Vrolijk (met vriend(in)/familielid/collega)
  “Wat een enthousiasme bij Joanna José en Giuseppe. Altijd paraat voor elke vraag. Zorgzaam voor en rond alle excursies. Appartement prima in orde, 100 meter lopen naar de Piazza en het strand. De excursies waren echt super. De mini cruise langs alle eilanden met een leuke crew. Witte strandjes, zelf vissen, zonnen, snorkelen, echt een aanrader! Maar ook de wijnproeverij was geweldig. Mooie locatie, wandeling door de wijnvelden en heerlijk proeven. Tot slot de kookworkshop. Een topper! Van 's middags vier uur tot elf uur 's avonds onder de pannen op een toplocatie. De terugreis naar het vliegveld door de bergen was ook geweldig. Mooie plekken, kurkbomen, dorpjes, slingerwegen, heerlijk..... Het hele reispakket was door Go-Enjoy Sardinia geregeld. Appartement, vliegen en een auto. Nooit meer zelf doen!...... Joanna José en Giuseppe, hartstikke bedankt voor de geweldige week. We komen terug!!”

  Accommodatie: Appartement Enza 10
  Excursie: Kookworkshop 10
  Excursie: Wijnen van de Gallura 10
  Excursie: Minicruise La Maddalena 10
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 10
 • “Culinair Puur Natuur is een absolute aanrader”

  Belinda (individuele reiziger)
  “Appartement Enza ligt heel gunstig midden in het centrum. Geweldig dat er gebruik gemaakt kon worden van het zwembad. Heb er dankbaar elke dag gebruik van gemaakt omdat ik niet zo'n strandmens ben. Culinair Puur Natuur is een absolute aanrader. Eet vooral niet te veel die dag want je krijgt een overvloed aan traditionele Sardijnse gerechten te proeven op die avond. En alles is even lekker. Ook de traditionele Festa is iets wat niet mag ontbreken, je proeft de sfeer van de feesten van de lokale bevolking die absoluut gastvrij zijn. Een geweldige ervaring. Wijnen in Gallura was uniek met een mooie rondleiding waarbij ik ook veel bijzondere dieren gezien heb. En wijn proeven is altijd wel heerlijk met een hapje erbij.
  De boottrip naar La Maddalena was een geweldige ervaring. Met een oude zeilboot ben je de hele dag op pad. Je maakt tussenstops op diverse zandstranden en je kan daar heerlijk zwemmen en snorkelen. Het bezoek aan het dorp La Maddalena is ook zeker de moeite waard en je komt eigenlijk nog tijd te kort. Aan de inwendige mens is ook gedacht. Aan boord krijg je heerlijk Sardijnse hapjes te eten met wijn, een overheerlijke pasta, mirto en koffie. Een top excursie die ik zeker nog een keer zou willen doen maar dan met een zonnetje erbij. ”

  Accommodatie: Appartement Enza 9
  Excursie: Traditionele Festa 10
  Excursie: Wijnen van de Gallura 10
  Excursie: Culinair Puur Natuur 10
  Excursie: Minicruise La Maddalena 9
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 9
 • “Een echte aanrader, voor jong en oud”

  Gertie (met vriend(in)/familielid/collega)
  “Mijn ervaring was op alle fronten positief, ik werd bewust van mijn eigen innerlijke ik........de rust wat je er vind.........de vreugde die je weer voelt van alle normale (kleine) dingen.........op en top genoten van alles en iedereen. Een echte aanrader, voor jong en oud.”

  Accommodatie: Appartement Enza 10
  Excursie: Traditionele Festa 10
  Excursie: Wijnen van de Gallura 10
  Excursie: Magische Plaatsen 10
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 10
 • “We hebben er zeer van genoten”

  Gerlien en Bert (met gezin, kinderen 12 jaar en ouder)
  “Fijn dat alles ons uit handen genomen was, zowel appartement en auto als tijdens ons verblijf de excursies. Het appartement was schoon, gerieflijk en heeft een prachtig uitzicht. Kook- en eetgerei had voor ons als kooklustige familie uitgebreider mogen zijn.
  Snorkelen en wijnproeverij waren bij uitstekende adressen ondergebracht. Goede kwaliteit en deskundige mensen met oog voor hun gasten. We hebben er zeer van genoten.”

  Accommodatie: Appartementen Pulicinu 8
  Excursie: Snorkelen op Caprera 9
  Excursie: Wijnen van de Gallura 8
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 9