Een unieke cultuur met
eeuwenoude tradities

Gezellige dorpjes en
een subtropisch klimaat

Mooie stranden en kristalhelder zeewater

Ongerepte natuur en magische
‘sculptured’ bergen

Heerlijk authentiek
"Sardijns" eten

Reviews Traditionele Festa

Deze excursie heeft 7 reviews van onze gasten ontvangen met een gemiddeld cijfer van een 9!

 • “Warme ontvangst bij Go-Enjoy Sardinia”

  Hendrikus (met groep vrienden/familie/collega's)
  “De tweede keer op Sardinië en opnieuw een warme ontvangst bij Go-Enjoy. Joanna José en Giuseppe verstaan de kunst!

  Accommodatie: Appartementen Pulicinu 9
  Excursie: Traditionele Festa 9
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 9
 • “Een dikke aanrader!”

  Gerda (met partner 50 jaar en ouder)
  “Sardinië is geweldig. De ontmoeting met Joanna en Giuseppe maakt dat nog specialer! Ze nemen je mee in de rijke cultuur en traditie van dit mooie eiland. Het appartement zit vlak aan zee. De gastvrijheid en de vrolijkheid van Joanna maakt dat je je direct thuis voelt in dit mooie land. Ze bieden veel afwisseling door de diverse excursies en regelen dat tot in de puntjes.
  Kortom een dikke aanrader...!”

  Accommodatie: Appartement Enza 8
  Excursie: Traditionele Festa 8
  Excursie: Magische Plaatsen 8
  Excursie: Culinair Puur Natuur 8
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 8
 • “Culinair Puur Natuur is een absolute aanrader”

  Belinda (individuele reiziger)
  “Appartement Enza ligt heel gunstig midden in het centrum. Geweldig dat er gebruik gemaakt kon worden van het zwembad. Heb er dankbaar elke dag gebruik van gemaakt omdat ik niet zo'n strandmens ben. Culinair Puur Natuur is een absolute aanrader. Eet vooral niet te veel die dag want je krijgt een overvloed aan traditionele Sardijnse gerechten te proeven op die avond. En alles is even lekker. Ook de traditionele Festa is iets wat niet mag ontbreken, je proeft de sfeer van de feesten van de lokale bevolking die absoluut gastvrij zijn. Een geweldige ervaring. Wijnen in Gallura was uniek met een mooie rondleiding waarbij ik ook veel bijzondere dieren gezien heb. En wijn proeven is altijd wel heerlijk met een hapje erbij.
  De boottrip naar La Maddalena was een geweldige ervaring. Met een oude zeilboot ben je de hele dag op pad. Je maakt tussenstops op diverse zandstranden en je kan daar heerlijk zwemmen en snorkelen. Het bezoek aan het dorp La Maddalena is ook zeker de moeite waard en je komt eigenlijk nog tijd te kort. Aan de inwendige mens is ook gedacht. Aan boord krijg je heerlijk Sardijnse hapjes te eten met wijn, een overheerlijke pasta, mirto en koffie. Een top excursie die ik zeker nog een keer zou willen doen maar dan met een zonnetje erbij. ”

  Accommodatie: Appartement Enza 9
  Excursie: Traditionele Festa 10
  Excursie: Wijnen van de Gallura 10
  Excursie: Culinair Puur Natuur 10
  Excursie: Minicruise La Maddalena 9
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 9
 • “Een echte aanrader, voor jong en oud”

  Gertie (met vriend(in)/familielid/collega)
  “Mijn ervaring was op alle fronten positief, ik werd bewust van mijn eigen innerlijke ik........de rust wat je er vind.........de vreugde die je weer voelt van alle normale (kleine) dingen.........op en top genoten van alles en iedereen. Een echte aanrader, voor jong en oud.”

  Accommodatie: Appartement Enza 10
  Excursie: Traditionele Festa 10
  Excursie: Wijnen van de Gallura 10
  Excursie: Magische Plaatsen 10
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 10
 • “Een heerlijk verblijf met een verscheidenheid aan indrukken”

  Ineke (individuele reiziger)
  “In juli ben ik 10 dagen op Sardinië geweest om vakantie te vieren en het eiland te ontdekken. Bij aankomst was er direct een warme en hartelijke ontvangst door José en Giuseppe. Na een dagje acclimatiseren ben ik met José en een Engelse toeriste op excursie gegaan naar de Magische Plaatsen. José reed ons als een volleerde Italiaanse automobiliste rond door de bergen naar de Magische Plaatsen, een prachtige ervaring en met name in het kleine kerkje voel je de spiritualiteit. Hierover weet José ook mooie dingen te vertellen en uiteraard te ervaren. Een paar dagen later zijn we naar de eilandengroep La Maddalena gereden, weer onder de bezielende leiding van José, die veel weet over de geschiedenis van Sardinië en de Maddalena archipel, erg mooi en betoverend. Als afsluiter zijn we op een avond naar de Festa gereden waar het een hartelijke samenkomst was van vele Sardijnen, heerlijk eten en een gezellige sfeer. Al met al was het een heerlijk verblijf met een verscheidenheid aan indrukken, spiritualiteit, voor wie dat wil, zon, zee, strand, heerlijk eten en uiteraard de gastvrijheid en warmte van José en Giuseppe!”

  Vakantie op maat 8
  Excursie: La Maddalena eilanden 9
  Excursie: Magische Plaatsen 8
  Excursie: Traditionele Festa 7
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 8
 • “Excursies waren erg de moeite waard”

  Hendrikus (met partner 25 - 50 jaar)
  “We hadden al een rondreis geboekt maar hebben ons, eenmaal op Sardinië, plezierig laten adviseren over van alles en nog wat. Leuke festa's, vuurwerkshows, rustige baaitjes, etc. Ook enkele excursies geboekt bij Go-Enjoy Sardinia die erg de moeite waard waren. Wel even opletten dat je niet op maandag naar musea wilt want dan zijn ze dicht.”

  Excursie: Traditionele Festa 9
  Excursie: Magische Plaatsen 8
  Excursie: La Maddalena eilanden 7
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 9
 • “Volgend jaar ga ik zeker weer”

  Belinda (individuele reiziger)
  “Residence Pineta Uno is een kleinschalig appartementen complex, lekker knus en dichtbij het centrum en strand van Baja Sardinia. Inmiddels al twee keer naar volle tevredenheid bezocht. De excursie La Maddalena was zeer mooi, met de ferry de overtocht naar het eiland gemaakt. Heerlijk rondgewandeld in het stadje met knusse winkeltjes en een rondtocht over het eiland met zijn mooie natuur. Ook Caprera bezocht waar het huis van Garibaldi staat en een museum. De excursie Magische Plaatsen is een bijzondere ervaring die ik een ieder kan aanraden. De Tomba di Giganti moet je gewoon gezien hebben. De excursie Culinaire Puur Natuur is voor de liefhebber van lekkernijen zeker eentje die in smaak zal vallen, Sardinië op zijn puurst. En mocht je nog in de gelegenheid zijn op een Traditionele Festa bij te wonen dan zou ik zeggen DOEN. Werkelijk geweldig om op deze manier een authentiek Sardijns dorpsfeest mee te maken. Verliefd op Sardinië geworden en volgend jaar ga ik zeker weer.”

  Accommodatie: Residence Pineta Uno 9
  Excursie: Traditionele Festa 10
  Excursie: Culinair Puur Natuur 10
  Excursie: Magische Plaatsen 9
  Excursie: La Maddalena eilanden 9
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 9