Een unieke cultuur met
eeuwenoude tradities

Gezellige dorpjes en
een subtropisch klimaat

Mooie stranden en kristalhelder zeewater

Ongerepte natuur en magische
‘sculptured’ bergen

Heerlijk authentiek
"Sardijns" eten

Klantwaardering 9.1

Minicruise La Maddalena

Excursies Sardinië - Minicruise La Maddalena Excursies Sardinië - Minicruise La Maddalena Excursies Sardinië - Minicruise La Maddalena Excursies Sardinië - Minicruise La Maddalena Excursies Sardinië - Minicruise La Maddalena Excursies Sardinië - Minicruise La Maddalena

Genieten van de Europese Caraïben!

Zeven grote eilanden (Maddalena, Caprera, Santo Stefano, Spargi, Budelli, Razzoli en Santa Maria) vormen samen de Arcipelago della Maddalena.

Een eilandarchipel van verzonken bergketens met verstopte baaitjes, lege witte zandstranden tussen de granieten rotsen en het helderste zeewater in kleurvariaties van smaragdgroen tot turqoise waarin dolfijnen zwemmen. Een waar paradijs!

Programma
Dagelijks van 9.00 - +17.00 uur (van begin mei tot half oktober)

Minicruise
Een schitterende dagtocht aan boord van een antieke zeilboot, volledig verzorgd (voor max. 12 personen).

In de ochtend vertrekt u vanuit Baia Sardinia richting de La Maddalena eilanden. Onderweg heeft u een prachtig uitzicht op de beroemde Capo d'Orso. De eerst stop is op het beeldschone strand “Cala Corsara” op het eiland Spargi. U heeft daar de gelegenheid om te zwemmen in het kristalheldere water. Daarna kunt u genieten van lunch aan boord: vers gemaakte pasta, andere lokale producten en natuurlijk wijn en mirto! Na de lunch is er een stop op het eiland La Maddalena waar u de gelijknamige stad zult bezoeken. Een wandeling door de karakteristieke straatjes, langs winkeltjes en de populaire jachthaven Cala Gavetta. Vervolgens gaat de reis weer verder langs Spiaggia Rosa (roze strand) en dan is er nog een laatste stop om te zwemmen (of snorkelen) in een adembenemende baai tussen de eilanden Budelli, Razzoli en Santa Maria. Als de weersomstandigheden het toelaten wordt het zeil gehesen en zeilt u langs de eilanden Caprera en Santo Stefano. Rond 17.00 uur bent u weer terug in Baia Sardinia.

Deze excursie is ook prima geschikt voor kinderen.
U kunt bij de stops gebruikmaken van de snorkels en maskers aan boord.

Minicruise Exclusief
Het is ook mogelijk om de Minicruise Exclusief te boeken. Deze heeft nog een 4e stop bij de schitterende baai Cala Coticcio (Thaiti beach), op het eiland Caprera.

Prijzen

Minicruise (incl. lunch) Minicruise Exclusief (incl. lunch)
mei € 100,00 p.p. € 120,00 p.p.
juni - 15 juli € 110,00 p.p. € 130,00 p.p.
16 juli - 15 september € 120,00 p.p. € 140,00 p.p.
16 - 30 september € 110,00 p.p. € 130,00 p.p.
oktober € 100,00 p.p. € 120,00 p.p.

Kinderkorting:
Kinderen tot 3 jaar gratis
Kinderen van 3 tot 10 jaar 50% korting

 

Boeken

 

De excursie start vanuit Baia Sardinia. Het is ook mogelijk om bij Capo d’Orso (9:40 uur) of Porto Raphael (10:00 uur) aan boord te gaan.

In overleg is het eventueel mogelijk dat u, tegen een kleine vergoeding, wordt opgehaald van uw accommodatie.