Een unieke cultuur met
eeuwenoude tradities

Gezellige dorpjes en
een subtropisch klimaat

Mooie stranden en kristalhelder zeewater

Ongerepte natuur en magische
‘sculptured’ bergen

Heerlijk authentiek
"Sardijns" eten

Reviews Magische Plaatsen

Deze excursie heeft 8 reviews van onze gasten ontvangen met een gemiddeld cijfer van een 8.5!

 • “Het was een mooie reis”

  Dana (met vriend(in)/familielid/collega)
  “Het was een mooie reis, we hebben genoten. Veel gezien en gedaan”

  Accommodatie: Residence Palau Green Village 8
  Excursie: Magische Plaatsen 8
  Excursie: La Maddalena eilanden 8
  Excursie: Basis Workshop Enneagram 7
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 7
 • “Een dikke aanrader!”

  Gerda (met partner 50 jaar en ouder)
  “Sardinië is geweldig. De ontmoeting met Joanna en Giuseppe maakt dat nog specialer! Ze nemen je mee in de rijke cultuur en traditie van dit mooie eiland. Het appartement zit vlak aan zee. De gastvrijheid en de vrolijkheid van Joanna maakt dat je je direct thuis voelt in dit mooie land. Ze bieden veel afwisseling door de diverse excursies en regelen dat tot in de puntjes.
  Kortom een dikke aanrader...!”

  Accommodatie: Appartement Enza 8
  Excursie: Traditionele Festa 8
  Excursie: Magische Plaatsen 8
  Excursie: Culinair Puur Natuur 8
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 8
 • “Een echte aanrader, voor jong en oud”

  Gertie (met vriend(in)/familielid/collega)
  “Mijn ervaring was op alle fronten positief, ik werd bewust van mijn eigen innerlijke ik........de rust wat je er vind.........de vreugde die je weer voelt van alle normale (kleine) dingen.........op en top genoten van alles en iedereen. Een echte aanrader, voor jong en oud.”

  Accommodatie: Appartement Enza 10
  Excursie: Traditionele Festa 10
  Excursie: Wijnen van de Gallura 10
  Excursie: Magische Plaatsen 10
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 10
 • “Wat een heerlijk verblijf was dit”

  Elsbeth (met gezin, kinderen 0 - 4 jaar)
  “Een prachtig plekje op dit mooie stuk Sardinië. Wat een heerlijk verblijf was dit. Het uitzicht is grandioos en de rust heerlijk. De informatiemap was heel handig. We hebben een hartstikke leuke en ontspannen vakantie gehad, in alle rust en met prachtige vergezichten!”

  Accommodatie: Appartementen Pulicinu 8
  Excursie: Magische Plaatsen 8
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 9
 • “Een heerlijk verblijf met een verscheidenheid aan indrukken”

  Ineke (individuele reiziger)
  “In juli ben ik 10 dagen op Sardinië geweest om vakantie te vieren en het eiland te ontdekken. Bij aankomst was er direct een warme en hartelijke ontvangst door José en Giuseppe. Na een dagje acclimatiseren ben ik met José en een Engelse toeriste op excursie gegaan naar de Magische Plaatsen. José reed ons als een volleerde Italiaanse automobiliste rond door de bergen naar de Magische Plaatsen, een prachtige ervaring en met name in het kleine kerkje voel je de spiritualiteit. Hierover weet José ook mooie dingen te vertellen en uiteraard te ervaren. Een paar dagen later zijn we naar de eilandengroep La Maddalena gereden, weer onder de bezielende leiding van José, die veel weet over de geschiedenis van Sardinië en de Maddalena archipel, erg mooi en betoverend. Als afsluiter zijn we op een avond naar de Festa gereden waar het een hartelijke samenkomst was van vele Sardijnen, heerlijk eten en een gezellige sfeer. Al met al was het een heerlijk verblijf met een verscheidenheid aan indrukken, spiritualiteit, voor wie dat wil, zon, zee, strand, heerlijk eten en uiteraard de gastvrijheid en warmte van José en Giuseppe!”

  Vakantie op maat 8
  Excursie: La Maddalena eilanden 9
  Excursie: Magische Plaatsen 8
  Excursie: Traditionele Festa 7
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 8
 • “Excursies waren erg de moeite waard”

  Hendrikus (met partner 25 - 50 jaar)
  “We hadden al een rondreis geboekt maar hebben ons, eenmaal op Sardinië, plezierig laten adviseren over van alles en nog wat. Leuke festa's, vuurwerkshows, rustige baaitjes, etc. Ook enkele excursies geboekt bij Go-Enjoy Sardinia die erg de moeite waard waren. Wel even opletten dat je niet op maandag naar musea wilt want dan zijn ze dicht.”

  Excursie: Traditionele Festa 9
  Excursie: Magische Plaatsen 8
  Excursie: La Maddalena eilanden 7
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 9
 • “Volgend jaar ga ik zeker weer”

  Belinda (individuele reiziger)
  “Residence Pineta Uno is een kleinschalig appartementen complex, lekker knus en dichtbij het centrum en strand van Baja Sardinia. Inmiddels al twee keer naar volle tevredenheid bezocht. De excursie La Maddalena was zeer mooi, met de ferry de overtocht naar het eiland gemaakt. Heerlijk rondgewandeld in het stadje met knusse winkeltjes en een rondtocht over het eiland met zijn mooie natuur. Ook Caprera bezocht waar het huis van Garibaldi staat en een museum. De excursie Magische Plaatsen is een bijzondere ervaring die ik een ieder kan aanraden. De Tomba di Giganti moet je gewoon gezien hebben. De excursie Culinaire Puur Natuur is voor de liefhebber van lekkernijen zeker eentje die in smaak zal vallen, Sardinië op zijn puurst. En mocht je nog in de gelegenheid zijn op een Traditionele Festa bij te wonen dan zou ik zeggen DOEN. Werkelijk geweldig om op deze manier een authentiek Sardijns dorpsfeest mee te maken. Verliefd op Sardinië geworden en volgend jaar ga ik zeker weer.”

  Accommodatie: Residence Pineta Uno 9
  Excursie: Traditionele Festa 10
  Excursie: Culinair Puur Natuur 10
  Excursie: Magische Plaatsen 9
  Excursie: La Maddalena eilanden 9
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 9
 • “Zeker voor herhaling vatbaar”

  Rolien (met partner 25 - 50 jaar)
  “We hebben een heerlijke vakantie gehad! Het appartement was erg mooi en het uitzicht was werkelijk prachtig. Sardinië is een mooi eiland en Joanna José is een enthousiaste gids die veel weet te vertellen en echt alles doet om het je naar de zin te maken. Zeker voor herhaling vatbaar!”

  Accommodatie: Appartementen Pulicinu 9
  Excursie: Mysterieuze Prehistorie 9
  Excursie: Magische Plaatsen 9
  Excursie: Culinair Puur Natuur 9
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 9