Een unieke cultuur met
eeuwenoude tradities

Gezellige dorpjes en
een subtropisch klimaat

Mooie stranden en kristalhelder zeewater

Ongerepte natuur en magische
‘sculptured’ bergen

Heerlijk authentiek
"Sardijns" eten

Reviews La Maddalena eilanden

Deze excursie heeft 6 reviews van onze gasten ontvangen met een gemiddeld cijfer van een 8.3!

 • “We hebben wederom een super vakantie gehad!”

  Loes (met vriend(in)/familielid/collega)
  “Het is een heel leuk en ruim appartement, een mooi uitzicht over de zee, en de bergen. Een mooi groot terras, overdekt, als het erg warm is zit je daar heerlijk in de schaduw.
  Je zit vlak bij het strand, maar een paar meter lopen. Volgend jaar gaan we zeker weer. We hebben wederom een super vakantie gehad!”

  Accommodatie: Residence Pineta Uno 8
  Excursie: La Maddalena eilanden 8
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 9
 • “Het was een mooie reis”

  Dana (met vriend(in)/familielid/collega)
  “Het was een mooie reis, we hebben genoten. Veel gezien en gedaan”

  Accommodatie: Residence Palau Green Village 8
  Excursie: Magische Plaatsen 8
  Excursie: La Maddalena eilanden 8
  Excursie: Basis Workshop Enneagram 7
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 7
 • “We hebben een heerlijke vakantie gehad en komen zeker nog eens terug”

  Jannette (met gezin, kinderen 12 jaar en ouder)
  “Een heerlijk vakantie gehad. Mooi appartement met een gigantisch mooi uitzicht. Alles goed geregeld door Go-Enjoy Sardinia met vliegtickets, huurauto etc. De excursie naar La Maddalena was erg mooi, Joanna José heeft veel verteld over de geschiedenis van deze eilandengroep. De mannen hebben met Giuseppe een fietstour gedaan, erg mooi en Giuseppe heeft ze erg mooie plekjes laten zien. Zelf veel met de auto op pad geweest o.a. naar de berg Limbara, super mooie uitzichten, mooi bergmeertje. En natuurlijk naar mooie strandjes geweest. We hebben dus een heerlijke vakantie gehad en komen zeker nog eens terug!”

  Accommodatie: Appartementen Pulicinu 9
  Excursie: Fietstour: Costa Smeralda 9
  Excursie: La Maddalena eilanden 9
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 9
 • “Een heerlijk verblijf met een verscheidenheid aan indrukken”

  Ineke (individuele reiziger)
  “In juli ben ik 10 dagen op Sardinië geweest om vakantie te vieren en het eiland te ontdekken. Bij aankomst was er direct een warme en hartelijke ontvangst door José en Giuseppe. Na een dagje acclimatiseren ben ik met José en een Engelse toeriste op excursie gegaan naar de Magische Plaatsen. José reed ons als een volleerde Italiaanse automobiliste rond door de bergen naar de Magische Plaatsen, een prachtige ervaring en met name in het kleine kerkje voel je de spiritualiteit. Hierover weet José ook mooie dingen te vertellen en uiteraard te ervaren. Een paar dagen later zijn we naar de eilandengroep La Maddalena gereden, weer onder de bezielende leiding van José, die veel weet over de geschiedenis van Sardinië en de Maddalena archipel, erg mooi en betoverend. Als afsluiter zijn we op een avond naar de Festa gereden waar het een hartelijke samenkomst was van vele Sardijnen, heerlijk eten en een gezellige sfeer. Al met al was het een heerlijk verblijf met een verscheidenheid aan indrukken, spiritualiteit, voor wie dat wil, zon, zee, strand, heerlijk eten en uiteraard de gastvrijheid en warmte van José en Giuseppe!”

  Vakantie op maat 8
  Excursie: La Maddalena eilanden 9
  Excursie: Magische Plaatsen 8
  Excursie: Traditionele Festa 7
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 8
 • “Excursies waren erg de moeite waard”

  Hendrikus (met partner 25 - 50 jaar)
  “We hadden al een rondreis geboekt maar hebben ons, eenmaal op Sardinië, plezierig laten adviseren over van alles en nog wat. Leuke festa's, vuurwerkshows, rustige baaitjes, etc. Ook enkele excursies geboekt bij Go-Enjoy Sardinia die erg de moeite waard waren. Wel even opletten dat je niet op maandag naar musea wilt want dan zijn ze dicht.”

  Excursie: Traditionele Festa 9
  Excursie: Magische Plaatsen 8
  Excursie: La Maddalena eilanden 7
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 9
 • “Volgend jaar ga ik zeker weer”

  Belinda (individuele reiziger)
  “Residence Pineta Uno is een kleinschalig appartementen complex, lekker knus en dichtbij het centrum en strand van Baja Sardinia. Inmiddels al twee keer naar volle tevredenheid bezocht. De excursie La Maddalena was zeer mooi, met de ferry de overtocht naar het eiland gemaakt. Heerlijk rondgewandeld in het stadje met knusse winkeltjes en een rondtocht over het eiland met zijn mooie natuur. Ook Caprera bezocht waar het huis van Garibaldi staat en een museum. De excursie Magische Plaatsen is een bijzondere ervaring die ik een ieder kan aanraden. De Tomba di Giganti moet je gewoon gezien hebben. De excursie Culinaire Puur Natuur is voor de liefhebber van lekkernijen zeker eentje die in smaak zal vallen, Sardinië op zijn puurst. En mocht je nog in de gelegenheid zijn op een Traditionele Festa bij te wonen dan zou ik zeggen DOEN. Werkelijk geweldig om op deze manier een authentiek Sardijns dorpsfeest mee te maken. Verliefd op Sardinië geworden en volgend jaar ga ik zeker weer.”

  Accommodatie: Residence Pineta Uno 9
  Excursie: Traditionele Festa 10
  Excursie: Culinair Puur Natuur 10
  Excursie: Magische Plaatsen 9
  Excursie: La Maddalena eilanden 9
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 9