Een unieke cultuur met
eeuwenoude tradities

Gezellige dorpjes en
een subtropisch klimaat

Mooie stranden en kristalhelder zeewater

Ongerepte natuur en magische
‘sculptured’ bergen

Heerlijk authentiek
"Sardijns" eten

Reviews Fietstour: Costa Smeralda

Deze excursie heeft 3 reviews van onze gasten ontvangen met een gemiddeld cijfer van een 8.3!

 • “Complimenten. Alles prima verzorgd en duidelijk!”

  Manon (met gezin, kinderen 12 jaar en ouder)
  “We hebben een prima vakantie gehad, met twee mooie excursies via jullie. Het fietsen was helemaal top, goed geregeld, goede begeleiding en gezellig. Het snorkelen was wat minder, maar dat kwam vooral omdat één van ons werd gebeten door een kwal. Dat was erg vervelend en pijnlijk, en daar kan niemand iets aan doen natuurlijk. Wat echter nogal vreemd was, was dat er vanuit Proteus Diving eigenlijk niemand zich bekommerde om het slachtoffer, terwijl ze overduidelijk eerst totaal in paniek was en vervolgens ruim een uur (!) verging van de pijn. Er was een Italiaanse vrouw bij ons aan boord die ook Nederlands sprak, zij was niet van de organisatie maar probeerde wel te helpen. Achteraf bleken haar adviezen niet helemaal te kloppen (geen zout water erop doen, had juist wel gemoeten). Maar vanuit Proteus geen enkel advies, en ook niets aan boord om de pijn eventueel te verzachten ofzo. Dat heeft ons gestoord. Verder was het snorkelen mooi, maar je snapt wel dat zo'n incident het uitje toch een beetje bederft.
  Wat Go-Enjoy betreft: alleen maar complimenten. Alles prima verzorgd en duidelijk, bedankt!”

  Opmerking van Go-Enjoy Sardinia: Wij hebben hierover natuurlijk gesproken met Proteus Diving en zij vertelden ons dat zodra het gebeurde (paniek in het water door de kwallenbeet) zij direct zelf het water in zijn gegaan om te kijken wat er aan de hand was.
  Dat zij daarna geen advies hebben gegeven kwam, zoals ik het nu heb begrepen, doordat zij het idee hadden dat jullie al advies kregen van deze Nederlandssprekende Italiaanse vrouw en het niet nodig was dat zij hier verder nog een rol in speelden. Natuurlijk ook omdat zij niet konden verstaan wat er tussen jullie allemaal gezegd werd.
  Verwarring dus.
  Een volgende keer zullen ze dit anders gaan aanpakken en zelf gewoon de leidende rol nemen. Gelukkig hebben wij zelden last van kwallen op Sardinië.
  Jammer dat dit zo gebeurt is en daardoor het uitje voor jullie minder leuk was.

  Excursie: Fietstour: Costa Smeralda 9
  Excursie: Snorkelen op Caprera 6
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 10
 • “We hebben genoten”

  Mariëlle (met partner 50 jaar en ouder)
  “Heel positief, we hebben genoten, een goede begeleiding. Leuke tips.
  Hotel prachtige ligging, kamers gehorig en gedateerd.”

  Accommodatie: Grand Hotel Smeraldo Beach 8
  Excursie: Minicruise La Maddalena 8
  Excursie: Fietstour: Costa Smeralda 7
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 8
 • “We hebben een heerlijke vakantie gehad en komen zeker nog eens terug”

  Jannette (met gezin, kinderen 12 jaar en ouder)
  “Een heerlijk vakantie gehad. Mooi appartement met een gigantisch mooi uitzicht. Alles goed geregeld door Go-Enjoy Sardinia met vliegtickets, huurauto etc. De excursie naar La Maddalena was erg mooi, Joanna José heeft veel verteld over de geschiedenis van deze eilandengroep. De mannen hebben met Giuseppe een fietstour gedaan, erg mooi en Giuseppe heeft ze erg mooie plekjes laten zien. Zelf veel met de auto op pad geweest o.a. naar de berg Limbara, super mooie uitzichten, mooi bergmeertje. En natuurlijk naar mooie strandjes geweest. We hebben dus een heerlijke vakantie gehad en komen zeker nog eens terug!”

  Accommodatie: Appartementen Pulicinu 9
  Excursie: Fietstour: Costa Smeralda 9
  Excursie: La Maddalena eilanden 9
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 9