Een unieke cultuur met
eeuwenoude tradities

Gezellige dorpjes en
een subtropisch klimaat

Mooie stranden en kristalhelder zeewater

Ongerepte natuur en magische
‘sculptured’ bergen

Heerlijk authentiek
"Sardijns" eten

Reviews Jaddhu Country Resort

Deze accommodatie heeft 3 reviews van onze gasten ontvangen met een gemiddeld cijfer van een 8.7!

 • “Echt een aanrader! En super geregeld allemaal”

  Conny Vossen (met groep vrienden/familie/collega's)
  “Jaddhy country resort is prima bevallen. Zeer vriendelijk personeel. Met name de bediening van het restaurant. Ze spreken nauwelijks engels maar de aandacht en zorg is hartverwarmend. Ze doen er alles aan (met name Irene) om het naar je zin te maken. Het eten is superlekker. Echt een aanrader.
  Wij hadden de suite voor 4 personen. Het bed was comfortabel en de badkamer zeer netjes. Jammer was dat er geen waterkoker stond om 's ochtends of tussendoor eventjes een kopje koffie/thee te maken. De koelkast maakte een hinderlijk geluid op een van de twee slaapkamers. Verder is het een supermooie locatie en prima onderhouden resort. Echt een aanrader.
  Go-Enjoy Sardinia (Joanna) had alles super geregeld en denkt ook goed mee. Ryanair had de vluchttijden aangepast waardoor wij een dag minder op het eiland zouden zijn. Zij heeft toen meteen voorgesteld om de vlucht om te boeken naar Easyjet vanaf Amsterdam zodat we optimaal van onze reisduur gebruik konden maken. Super!
  De map die Joanna persoonlijk kwam brengen zit vol met folders en boekjes over alles wat er te doen is in de directe omgeving. Echt een aanvulling op je eigen vakantieplanning. Kortom super geregeld allemaal.”

  Accommodatie: Jaddhu Country Resort 8
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 9
 • “De persoonlijke benadering van Go-Enjoy Sardinia vonden we hartverwarmend”

  Wim en Anneke Jonket (met partner 50 jaar en ouder)
  “Wij zijn een week in appartement Enza geweest, waar het goed toeven is.
  Daarna waren we te gast bij Jaddhu Country Resort.
  Jaddhu Country Resort was erg mooi. Goede, ruime kamers met een mooie badkamer en terras. Verder een prachtig aangelegde tuin en mooi zwembad.
  Het restaurant is echt aan te bevelen.
  De mini- cruise is een fantastische belevenis en is een echte aanrader. Met een klein gezelschap vaar je langs de eilanden van La Maddalena en zie je de prachtige stranden en ongerepte natuur. Een paar keer wordt je met een kleine boot naar een strandje gebracht om even te zonnen of te zwemmen.
  De persoonlijke benadering van Go Enjoy Sardinia vonden we hartverwarmend.
  Wij hebben tijdens onze vakantie te maken gekregen met een beroving. Wat waren wij blij met de ondersteuning en bemiddeling door Joanna en Guiseppe!”

  Accommodatie: Jaddhu Country Resort 9
  Excursie: Minicruise La Maddalena 9
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 9
 • “Wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad, waar wij met plezier op terugkijken!”

  Sua (met gezin, kinderen 12 jaar en ouder)
  “Wij hebben met zijn vieren, 2 volwassenen, 1 zoon van 16 en 1 zoon van 12, een heerlijke vakantie gehad op Sardinië! We hebben genoten van de omgeving, de bezienswaardigheden, het Italiaanse eten, de rust en elkaar. Jaddhu Country Resort was voor ons een goede keuze omdat onze jongste zoon wilde zwemmen. Dat heeft hij ook dagelijks gedaan in "zijn" privé zwembad. Begin mei 2015 waren wij bijna de enige gasten hier. Het terrein van het Resort is prachtig aangelegd. Wij kwamen 's avonds rond 23.30 uur aan en het was sfeervol verlicht. Dit gaf gelijk een goed gevoel. 's Morgens werden we verwend met een ontbijtbuffet waarbij er voldoende keuze was. Natuurlijk was het aanbod (geen volkorenbrood) gebaseerd op de Italiaanse keuken maar daarvoor ga je ook naar Italië. Wat wij jammer vonden was dat het restaurant voor lunch en diner in deze periode nog was gesloten. In de buurt zijn voldoende goede eetgelegenheden maar op het Resort kunnen blijven was ook prima geweest. De dag voor ons vertrek hebben we met de beheerder kunnen regelen dat we de lunch daar konden gebruiken. Zelf tosti's in het broodrooster gemaakt Heerlijk in de schaduw op het terras bij het restaurant zitten eten. We hoefden hiervoor geen vergoeding te betalen. Wat een service!
  De minicruise La Maddalena eilanden was echt genieten, mede door de schippers van de Valentina, Enrico en Marco. Enrico vermaakte de gasten met zijn goocheltrucjes en grapjes. De jongens mochten aan het roer staan en de meeuwen uit de hand voeren. Marco zorgde voor de inwendige mens met onder andere een heerlijke pastamaaltijd tussen de middag. Voor ons een heerlijke ontspannen excursie! De volgende keer nemen we wel muggenspray mee. Handig voor als we aan land gaan en niet gestoken willen worden door de musquito's.
  De goede voorbereiding, betrokkenheid, inzet en het enthousiasme van Joanna José hebben eraan bijgedragen dat wij een onvergetelijke vakantie hebben gehad, waar wij met plezier op terugkijken. Super bedankt!”

  Accommodatie: Jaddhu Country Resort 9
  Excursie: Minicruise La Maddalena 10
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 10