Een unieke cultuur met
eeuwenoude tradities

Gezellige dorpjes en
een subtropisch klimaat

Mooie stranden en kristalhelder zeewater

Ongerepte natuur en magische
‘sculptured’ bergen

Heerlijk authentiek
"Sardijns" eten

Reviews Appartement Enza

Deze accommodatie heeft 15 reviews van onze gasten ontvangen met een gemiddeld cijfer van een 8.7!

 • “De verzorging was weer top. Persoonlijk en klantvriendelijk”

  Cees (met partner 50 jaar en ouder)
  “Voor de tweede keer naar het mooie Sardinie. Samen met partner die voor het eerst naar het eiland kwam. Wat een fantastische belevenis weer. Heerlijk weer, wel wat wind maar genoeg windluwe stranden. De verzorging was weer top. Persoonlijk en klantvriendelijk. Joanna van Go Enjoy Sardinia weet hoe het moet. De cruise is een absolute must. Wat een geweldige ervaring, je waant je op Hawai... Natuurlijk ook weer samen gekookt. Verse pasta maken en spaghetti. En, een varkentje in de buitenoven, alles onder de bezielende begeleiding van Giuseppe. Het appartement was okay, wij zijn niet veeleisend. Wij begrijpen dat er een "upgrade" aankomt, dat kan het ook wel gebruiken.
  Het totaalpakket was ook fijn geregeld. Appartement, vlucht en auto, je hebt er geen omkijken naar.
  Tot een volgende keer!
  Désirée en Cees”

  Accommodatie: Appartement Enza 10
  Excursie: Kookworkshop 10
  Excursie: Minicruise La Maddalena 10
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 10
 • “De ontvangst was warm en hartelijk en de service is uitstekend”

  Frans (met partner 50 jaar en ouder)
  “Appartement Enza is een fantastisch gelegen locatie op 100mtr van de kleine en knusse boulevard van Baia Sardinia waar genoeg gezellige restaurantjes te vinden zijn.
  Vanuit het appartement heb je uitzicht op zee vanuit het zijraam, en door de uitslaande deuren (vanuit je bed) uitzicht op een van de bergketens die de baai vormen. Hierachter komt de zon op en dat is een erg fraai gezicht.
  Het appartement zelf is sober en enigszins gedateerd maar alles functioneert naar behoren. Het koffiezet-apparaat wordt wel node gemist (want hollanders drinken nu eenmaal koffie).
  Er is een ruim terras inclusief ligbedjes (dat kom je niet vaak tegen).
  Het appartement is een uitstekende locatie als vertrekpunt naar de vele strandjes, baaitjes en veel andere bezienswaardigheden. Een auto is wel noodzakelijk en dat zit ook in het arrangement.
  Ook niet verkeerd: er mag gebruik gemaakt worden van het ernaast gelegen en goed onderhouden zwembad.
  De ontvangst door Joanna was warm en hartelijk en de service is uitstekend. Joanna en Giuseppe vertellen met veel enthousiasme wat er allemaal te doen is, en er is voldoende info te vinden in de uitstekend verzorgde informatie/welkomst-map. Het kortingspasje is erg handig ! De routebeschrijving en begeleidende informatie was volledig en helder verzorgd. Kortom, een absolute aanrader !!”

  Accommodatie: Appartement Enza 8
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 10
 • “Appartement Enza ligt op een fantastische locatie!”

  Frans en Belinda (met partner 50 jaar en ouder)
  “Appartement Enza is een fantastisch gelegen locatie op 100mtr van de kleine en knusse boulevard van Baia Sardinia waar genoeg gezellige restaurantjes te vinden zijn. Vanuit het appartement heb je uitzicht op zee vanuit het zijraam, en door de uitslaande deuren (vanuit je bed) uitzicht op een van de bergketens die de baai vormen. Hierachter komt de zon op en dat is een erg fraai gezicht. Het appartement zelf is sober en enigszins gedateerd maar alles functioneert naar behoren. Het koffiezet-apparaat wordt wel node gemist (want hollanders drinken nu eenmaal koffie). Er is een ruim terras inclusief ligbedjes en matrasjes (dat kom je niet vaak tegen). Het appartement is een uitstekende locatie als vertrekpunt naar de vele strandjes, baaitjes en veel andere bezienswaardigheden. Een auto is wel noodzakelijk en dat zit ook in het arrangement. Ook niet verkeerd: er mag gebruik gemaakt worden van het ernaast gelegen en goed onderhouden prive-zwembad. De ontvangst door Joanna van Go-Enjoy Sardinia was warm en hartelijk en de service is uitstekend. Joanna en Giuseppe vertellen met veel enthousiasme wat er allemaal te doen is, en er is voldoende info te vinden in de uitstekend verzorgde informatie/welkomst-map. Het kortingspasje is erg handig ! De routebeschrijving en begeleidende informatie was volledig en helder verzorgd. Kortom, een absolute aanrader !!”

  Accommodatie: Appartement Enza 8
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 10
 • “We hebben een leuke en gezellige week gehad”

  Chris en Lucie (met vriend(in)/familielid/collega)
  “We hebben een leuke en gezellige week gehad op Sardinië. Joanna van Go-Enjoy Sardinië heeft ons prima adviezen gegeven en ons geholpen bij enkele kleine probleempjes. Ons appartement was goed, mooie locatie en een heerlijk terras waar je de branding kon horen. Een parkeerplek bij het huis was niet altijd voorhanden en dat was jammer. Het strand van Baja Sardinia lag mooi, maar we werden een beetje simpel van de Afrikaanse verkopers. Na de eerste keer zijn we kleine strandjes gaan bezoeken zonder verkopers. Het dorpje Baja Sardinia viel een beetje tegen. Was eigenlijk alleen maar toeristisch, had niets eigens. De bediening en het eten in de diverse restaurantjes was matig en soms zelfs slecht, behalve in Agriturusmo Lu Branu. Dat was echt fantastisch, zowel het eten als de bediening! De minicruise waar hoog over werd opgegeven door Joanna viel ons nogal tegen. Ten eerste werd er niet gezeild, de hele vaartocht was op de motor. Van idyllische strandjes was geen sprake,ze waren overvol toeristen. Het eten aan boord was ook zeer matig. We hadden gelukkig wel een gezellige groep dus dat was het leuke van de dag en het mooie weer natuurlijk. De autohuur van deze week was inclusief en dat was ook tiptop. Een heel leuk dorp in de buurt (Cannigione) hebben we regelmatig bezocht en we zijn een keer naar de Westkust gereden. De mensen daar waren wel iets vriendelijker dan in Baja.”

  Accommodatie: Appartement Enza 8
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 10
 • “De minicruise La Maddalena was echt een hoogtepunt in onze vakantie!”

  Petra (met partner 50 jaar en ouder)
  “We hebben een geweldige vakantie gehad, het was voor ons de eerste kennismaking met Sardinië
  We zaten in appartement Enza, dit is een eenvoudig maar schoon appartement met een geweldige ligging: heerlijk dichtbij het strand en het dorpje zodat we in de avond ook nog lekker een terrasje konden pakken
  Alles (vliegticket, appartement, huurauto en excursie) was perfect geregeld door Joanna Jose van Go-Enjoy Sardinia
  De minicruise La Maddalena was echt een hoogtepunt in onze vakantie, echt een aanrader!
  We komen vast nog eens terug!”

  Accommodatie: Appartement Enza 9
  Excursie: Minicruise La Maddalena 10
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 10
 • “De Kookworkshop was een waar feest!”

  Erna (met partner 50 jaar en ouder)
  “Het appartement gaf ons het gevoel even Sardijn met de Sardijnen te zijn. Prachtige locatie, mooi uitzicht en de zee op gehoorsafstand. Heerlijk!
  De verlichting was schaars, maar daar zul je in het hoogseizoen vermoedelijk geen last van hebben. Dit geldt ook voor twee gemakkelijke zetels zodat je op een druilerige dag niet alleen bent aangewezen op de houten keukenstoelen of het bed. Wij hebben ons thuis en verwend gevoeld. Zelfs een supervroeg ontbijt op de dag van vertrek, helemaal speciaal voor ons, was geen enkele moeite. TOP!
  De opvang en back-up van Go-Enjoy Sardinia was hartverwarmend, snel en accuraat. Niks was teveel en zelfs een bliksemactie voor een verloren bril werd direct opgepakt. Alle Lof!
  De Kookworkshop was een waar feest! Hoewel het aantal deelnemers klein was, werd alles uit de kast gehaald en werden we als VIP's behandeld. Nooit heb ik lekkerder tagliatelle en varkensvlees gegeten als die avond. Echt leuk en leerzaam zo'n kijkje in de keuken!
  De diepgaande persoonlijke gesprekken gelardeerd met onvervalst plezier hebben ons enorm goed gedaan.
  Kortom, wat tegenviel was dat tien dagen op Sardinië veel korter zijn dan in Nederland (omgevlogen) en wat mee viel was dat wij in zo'n korte tijd weer even konden resetten. Go-Enjoy Sardinia: reuze bedankt voor de heerlijke vakantie, alle moeite die je voor ons deed en de voortreffelijke maaltijd die we samen genoten.
  Wij komen vast en zeker weer!!”

  Accommodatie: Appartement Enza 8
  Excursie: Kookworkshop 8
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 10
 • “Uitstekende service van Go-Enjoy Sardinia!”

  Jurgen (met partner jonger dan 25 jaar)
  “De uitstekende service van Go-Enjoy Sardinia werd ons direct duidelijk bij het boeken. Wij moesten onze geboekte vakantie helaas omboeken. Daar heeft Joanna ons direct uitstekend bij geholpen, waardoor binnen een paar uur alles weer geregeld was.
  Onze vakantie in appartement Enza begon helaas met 3 dagen slecht weer. Ondanks dat hebben we ons uitstekend vermaakt, omdat we met de huurauto overal heen konden gaan. Op het toppunt/dieptepunt van het slechte weer ging wel het dak van het appartement lekken. Hoewel de eigenaar niet heel behulpzaam in deze situatie was, stelde Go-Enjoy Sardinia weer alles in het werk om een alternatief voor ons te regelen. Uiteindelijk bleek dit toch niet nodig, maar de communicatie vanuit Go-Enjoy Sardinia was ook hier weer perfect.
  De overige dagen hebben we ook nog van goed weer kunnen genieten en hebben we onze vakantie al met al als zeer positief ervaren. Go-Enjoy Sardinia heeft daar zeker een groot aandeel in gehad. Sardinië is sowieso de moeite waard! Wij gaan zeker nog eens/meerdere malen terug en gaan dan zeker weer via Go-Enjoy Sardinia boeken.”

  Accommodatie: Appartement Enza 7
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 10
 • “Het was een heerlijke vakantie! Volgend jaar weer!”

  Loes Schouten (met vriend(in)/familielid/collega)
  “Het was een heerlijke vakantie!
  De excursie Minicruise rond de La Maddalena eilanden was heel bijzonder en super mooi, volgend jaar weer!
  De excursie Culinair Puur Natuur was heerlijk, fantastisch eten en een interessante rondleiding over hoe alles is ontstaan
  Go-Enjoy Sardinia: zijn super vriendelijke mensen en staan voor je klaar wanneer nodig
  Het appartement is schoon en gezellig, het zwembad is heerlijk met een groot terras
  Accommodatie is dichtbij gezellige terrasjes en het strand slechts een paar meter van het appartement vandaan.
  De Locatie krijgt van mij een 10!”

  Accommodatie: Appartement Enza 9
  Excursie: Culinair Puur Natuur 9
  Excursie: Minicruise La Maddalena 9
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 9
 • “Sardinië is een prachtig eiland”

  Charlotte (met vriend(in)/familielid/collega)
  “Het was een prima vakantie. Sardinië is een prachtig eiland, de realiteit is mooier dan de brochure.
  Er is voldoende te doen, een prachtig strand, mooie dorpjes om te bezoeken.
  De service en begeleiding van Go-Enjoy Sardinia is gewoon goed. Betrokken en zeer service gericht.
  Een aanrader.
  Het appartement is basic en voldoet, er is tevens een privé zwembad bij. Hartstikke fijn om even een frisse duik te nemen en lekker te relaxen.”

  Accommodatie: Appartement Enza 7
  Excursie: Minicruise La Maddalena 10
  Excursie: Wijnen van de Gallura 9
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 9
 • “Het was een fantastische vakantie!”

  Paola (met vriend(in)/familielid/collega)
  “Het was een fantastische vakantie en goed verzorgd door Go-Enjoy Sardinia!”

  Accommodatie: Appartement Enza 10
  Excursie: Basis Workshop Enneagram 10
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 10
 • “Een dikke aanrader!”

  Gerda (met partner 50 jaar en ouder)
  “Sardinië is geweldig. De ontmoeting met Joanna en Giuseppe maakt dat nog specialer! Ze nemen je mee in de rijke cultuur en traditie van dit mooie eiland. Het appartement zit vlak aan zee. De gastvrijheid en de vrolijkheid van Joanna maakt dat je je direct thuis voelt in dit mooie land. Ze bieden veel afwisseling door de diverse excursies en regelen dat tot in de puntjes.
  Kortom een dikke aanrader...!”

  Accommodatie: Appartement Enza 8
  Excursie: Traditionele Festa 8
  Excursie: Magische Plaatsen 8
  Excursie: Culinair Puur Natuur 8
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 8
 • “Wat een enthousiasme bij Go-Enjoy Sardinia. Altijd paraat voor elke vraag”

  Cees Vrolijk (met vriend(in)/familielid/collega)
  “Wat een enthousiasme bij Joanna José en Giuseppe. Altijd paraat voor elke vraag. Zorgzaam voor en rond alle excursies. Appartement prima in orde, 100 meter lopen naar de Piazza en het strand. De excursies waren echt super. De mini cruise langs alle eilanden met een leuke crew. Witte strandjes, zelf vissen, zonnen, snorkelen, echt een aanrader! Maar ook de wijnproeverij was geweldig. Mooie locatie, wandeling door de wijnvelden en heerlijk proeven. Tot slot de kookworkshop. Een topper! Van 's middags vier uur tot elf uur 's avonds onder de pannen op een toplocatie. De terugreis naar het vliegveld door de bergen was ook geweldig. Mooie plekken, kurkbomen, dorpjes, slingerwegen, heerlijk..... Het hele reispakket was door Go-Enjoy Sardinia geregeld. Appartement, vliegen en een auto. Nooit meer zelf doen!...... Joanna José en Giuseppe, hartstikke bedankt voor de geweldige week. We komen terug!!”

  Accommodatie: Appartement Enza 10
  Excursie: Kookworkshop 10
  Excursie: Wijnen van de Gallura 10
  Excursie: Minicruise La Maddalena 10
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 10
 • “Een heerlijke vakantie”

  Ida Gerda (met partner, 50 jaar en ouder)
  “Sardinië is een prachtig eiland. Er zijn niet zo veel wandelmogelijkheden, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was leuk om een auto ter beschikking te hebben, zo konden we gemakkelijk rond toeren en de omgeving verkennen. Mooie natuur met onder andere schildpadden en kurkbomen, leuke plaatsen met markten, restaurants, terrassen, van alles te zien. Het appartement was prima en op korte afstand van strand en boulevard. Kortom: een heerlijke vakantie!”

  Opmerking van Go-Enjoy Sardinia: er zijn diverse wandelmogelijkheden, maar dit staat helaas niet of slecht aangegeven. Volgend jaar zullen wij in de informatiemap een aantal mogelijkheden aangeven.

  Accommodatie: Appartement Enza 10
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 10
 • “Culinair Puur Natuur is een absolute aanrader”

  Belinda (individuele reiziger)
  “Appartement Enza ligt heel gunstig midden in het centrum. Geweldig dat er gebruik gemaakt kon worden van het zwembad. Heb er dankbaar elke dag gebruik van gemaakt omdat ik niet zo'n strandmens ben. Culinair Puur Natuur is een absolute aanrader. Eet vooral niet te veel die dag want je krijgt een overvloed aan traditionele Sardijnse gerechten te proeven op die avond. En alles is even lekker. Ook de traditionele Festa is iets wat niet mag ontbreken, je proeft de sfeer van de feesten van de lokale bevolking die absoluut gastvrij zijn. Een geweldige ervaring. Wijnen in Gallura was uniek met een mooie rondleiding waarbij ik ook veel bijzondere dieren gezien heb. En wijn proeven is altijd wel heerlijk met een hapje erbij.
  De boottrip naar La Maddalena was een geweldige ervaring. Met een oude zeilboot ben je de hele dag op pad. Je maakt tussenstops op diverse zandstranden en je kan daar heerlijk zwemmen en snorkelen. Het bezoek aan het dorp La Maddalena is ook zeker de moeite waard en je komt eigenlijk nog tijd te kort. Aan de inwendige mens is ook gedacht. Aan boord krijg je heerlijk Sardijnse hapjes te eten met wijn, een overheerlijke pasta, mirto en koffie. Een top excursie die ik zeker nog een keer zou willen doen maar dan met een zonnetje erbij. ”

  Accommodatie: Appartement Enza 9
  Excursie: Traditionele Festa 10
  Excursie: Wijnen van de Gallura 10
  Excursie: Culinair Puur Natuur 10
  Excursie: Minicruise La Maddalena 9
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 9
 • “Een echte aanrader, voor jong en oud”

  Gertie (met vriend(in)/familielid/collega)
  “Mijn ervaring was op alle fronten positief, ik werd bewust van mijn eigen innerlijke ik........de rust wat je er vind.........de vreugde die je weer voelt van alle normale (kleine) dingen.........op en top genoten van alles en iedereen. Een echte aanrader, voor jong en oud.”

  Accommodatie: Appartement Enza 10
  Excursie: Traditionele Festa 10
  Excursie: Wijnen van de Gallura 10
  Excursie: Magische Plaatsen 10
  Beoordeling Go-Enjoy Sardinia 10